top of page

Aqua Soft: Wij leveren industriële waterverzachters aan scherpe prijzen!

Wij leveren service aan particulieren - commerciële instellingen en bedrijven!

Industriële waterverzachter

Een waterverzachter is onmisbaar in de industrie. Kalk brengt schade toe aan boilers, stoomketels, luchtbevochtigingssystemen en andere machines. Daarnaast is een waterontharder noodzakelijk bij de aanmaak van proceswater en RO-water.

Naast de merken voor particulieren, hebben wij ook enkele residentiële en industriële waterverzachters. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de waterontharders.

Kalkaanslag leidingen

Delta Ontario Duplex

De Ontario Duplex is een hydraulische waterontharder die geschikt is voor professionele toepassingen. Met twee 12 liter harsflessen heeft hij een grote capaciteit, die nog eens uitgebreid kan worden als u het op een Ontario Parallel systeem plaatst. Buiten de grote capaciteit beschikt het over dezelfde kwaliteiten als onze huishoudelijke waterontharders.

Gebruiksvriendelijk en compact design

Werkt zonder elektriciteit

Laag zout- en waterverbruik

Van Belgische makelij

Hoge debieten

Delta Ontario Duplex Parallel

De Delta Ontario Duplex Parallel is een hydraulische waterontharder voor professioneel gebruik. Door het parallel systeem kan je kiezen om enkel het aantal harsflessen aan te sluiten die nodig zijn voor uw activiteit, tot een maximaal van 12 flessen. Met deze twaalf 12 liter harsflessen kan u een grote werkcapaciteit creëren, geschikt industriële toepassingen. Zo kan het toegepast worden in bedrijven, zorgcentra, appartementsgebouwen, zwembaden en dergelijke.

Gebruiksvriendelijk en compact design

Laag zout- en waterverbruik

Hoge debieten

In verschillende afmetingen

Van Belgische makelij

Clack Industrial

De Clack industriële waterverzachters zijn van Amerikaans origine. De Clack waterontharders zijn beschikbaar in verschillende modellen (WS 1", WS 1.25", WS 1.5" en WS 2").

Gebruiksvriendelijk en compact design

Laag zout- en waterverbruik

Upflow

Registratie waterverbruik

Variabele bezouting

4500 Series

De 4500 Series waterontharders, zijn hydraulische ontharders. Ze zijn ideaal voor de kleine zelfstandige of kleine appartementsblokken (tot 3 à 10 units). Met een debiet van 11 liter per minuut is het ideaal voor semi-professioneel gebruik. 

Gebruiksvriendelijk en compact design

Laag zout- en waterverbruik

Ideaal voor kleine zelfstandigen

In verschillende afmetingen

Ideaal voor appartementsblokken

U kunt bij elk type waterverzachter ook een brochure downloaden, waar u alle technische informatie kunt terugvinden.  Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren.

bottom of page