top of page

Aqua Soft: Wij leveren waterverzachters aan scherpe prijzen!

Wij leveren service aan particulieren - commerciële instellingen en bedrijven!

Waterverzachter kopen?

Wat is een waterverzachter?

Een waterverzachter zet hard water om in zacht water. Het apparaat vermindert het kalkgehalte in het water. Dit proces kan op twee verschillende manieren, namelijk via ionenuitwisseling en drinkwater installatie.

Hoe werkt een waterontharder?

De waterontharder wordt aangesloten op de toevoerleiding. Het apparaat bevat een harsfles met kunsthars in de vorm van miljoenen kleine korreltjes. Doordat hard water negatief geladen is en kalk positief, kan de hars kalk opnemen uit het water. Wanneer het harde water door het harsbed stroomt, wordt het ontdaan van calcium- en magnesiumionen. Dit zorgt ervoor dat het water zacht wordt.

Bent u op zoek naar een waterverzachter? Wij hebben huishoudelijke waterverzachters en industriële waterverzachters. Twijfelt u wat voor u de beste keuze is? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie. Wij hebben jaren ervaring en garanderen u een snelle en professionele service.

Voordelen

Een waterontharder heeft een aantal belangrijke voordelen:

Daling energiekosten

Wanneer leidingen door kalkaanslag dichtslibben, is er meer energie nodig om warmte door te geven (bijvoorbeeld bij radiatoren en boilers). Het rendement van uw verwarmingsinstallatie kan dalen met maar liefst 20%.

Langere levensduur van huishoudelijke apparaten

Veel van uw huishoudelijke apparaten werken op basis van water (bijvoorbeeld koffiemachine, strijkijzer en waterkoker). Door hard water ontstaat er inwendige kalkafzetting en kunnen de toestellen niet meer optimaal functioneren.

Geen kalkaanslag op uw kranen of douchewand

Kranen, douchekoppen en uw douchewand zullen niet langer verkalken. De oorspronkelijke glans blijft behouden en ontkalken is niet meer nodig.

Minder verbruik van wasmiddel en zeep

Door een waterontharder heeft u minder zeep, wasmiddel, wasverzachter en soortgelijke producten nodig.

Minder poetsen

Met een waterverzachter heeft u minder last van kalkaanslag. Dit zorgt automatisch voor minder poetswerk.

Zachtere huid

Zacht water zorgt ervoor dat de natuurlijke beschermlaag van uw huid aanwezig blijft. Je huid zal zachter aanvoelen en ook je haar krijgt zijn natuurlijke glans en veerkracht terug.

Langere levensduur kleding en linnen

Wassen met kalkvrij water voorkomt dat er ruwe kalkresten achterblijven in uw kleding en linnen. Uw wasgoed zal zachter aanvoelen en langer meegaan.

Goed voor het milieu

Zeep een soortgelijke producten zorgen voor watervervuiling. De waterzuiveringsinstallaties hebben meer energie nodig om het vervuilde water te zuiveren. Daarnaast hoeft u geen flessenwater meer te kopen en gaan uw huishoudtoestellen langer mee. Dit heeft beide een positieve invloed op de plastic- en afvalberg.

Voordelen waterverzachter

U kunt bij elk type waterverzachter ook een brochure downloaden, waar u alle technische informatie kunt terugvinden.  Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren.

bottom of page