top of page

Aqua Soft: Wij leveren huishoudelijke waterverzachters aan scherpe prijzen!

Wij leveren service aan particulieren - commerciële instellingen en bedrijven!

Huishoudelijke waterverzachter

Een waterverzachter is een waterzuiveringssysteem op kleine schaal en voorkomt vervelende kalkaanslag op huishoudelijke apparaten en waterleidingen. De meeste waterverzachters werken op basis van ionenuitwisseling: een harsfles met miljoenen kleine korreltjes verwisselen magnesium- en calciumionen (kalk) met natriumionen. Hierna is het water zacht en kalkvrij.

Bent u op zoek naar een huishoudelijke waterverzachter? Wij hebben een ruime keuze aan waterontharders, voor elk wat wils. Twijfelt u welke waterverzachter het best bij u past? Vraag ons gerust om advies.

Witte kalkaanslag op douchekop

Clack

De Clack is geschikt voor een gezin van 4 personen, heeft een snelle set-up en is eenvoudig in onderhoud. Daarnaast is de Clack er in verschillende afmetingen, van 10 liter tot 30 liter.

Modern design

Eenvoudig in onderhoud

Het waterverbruik is afleesbaar op display

Eenvoudige afstelling van de waterhardheid en resthardheid

In verschillende afmetingen

North Star

De North Star waterontharders zijn er in verschillende modellen (NSC9UD, NSC11UD, NSC14UD, NSC17UD, NSC22UD, NSR17UD). Nieuw op de markt is de NSR17UD Hybrid met 4,4 liter actieve kool. Dé vernieuwde ontharder met hard en geïntegreerde actief kool-filter.

Innovatief en compact

Tegenspoeling in functie van de gebruikte hoeveelheid water

Proportionele pekeling met besparing tot 50%

Behoud van gegevens in geval van stroompanne

Continue monitoring van de operationele parameters

U kunt bij elk type waterverzachter ook een brochure downloaden, waar u alle technische informatie kunt terugvinden.  Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren.

bottom of page