top of page

Aqua Soft: Douchekop ontkalken

Wij leveren service aan particulieren - commerciële instellingen en bedrijven

Voorkom kalkaanslag bij een douchekop

Na het douchen droogt water op in de douchekop en de watergaatjes. Dit veroorzaakt kalkaanslag. Het is een veel voorkomend probleem en zorgt ervoor dat de douchekop niet meer naar behoren werkt. De watergaatjes raken verstopt en het water moet zich met dezelfde snelheid door een smaller gaatje wurmen. De straal wordt harder, wat onaangenaam kan zijn. Herkent u dit probleem? Dan is het de hoogste tijd om uw douchekop te ontkalken. Dit kan met verschillende schoonmaakproducten, waaronder schoonmaakazijn.

Nooit meer last van kalkaanslag?

Het is mogelijk om de de douchekop en douchekraan telkens te ontkalken. Bent u dit schoonmaakwerk beu en zoekt u naar een meer permanente oplossing? Met een huishoudelijke waterverzachter geniet u van zacht water en is het ontkalken van uw douchekop niet meer nodig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!

Douchekop met kalkaanslag ontkalken

Wilt u een definitieve oplossing tegen de terugkerende kalkaanslag? Een waterverzachter is de oplossing van uw probleem op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

bottom of page