top of page

Aqua Soft: RO-Installaties en drinkwatersystemen

Wij leveren service aan particulieren - commerciële instellingen en bedrijven!

Hoe werkt een RO-Installatie?

In een RO-installatie gaat ongezuiverd water door een filter, die opgeloste deeltjes tegenhoudt en chloorbezinksel verwijdert. Het water wordt onder druk door een halfdoorlatend membraam met microscopische poriën gestuurd. Enkel zuivere watermoleculen kunnen door het membraam, zodat het grootste deel van de ongewenste deeltjes wordt tegengehouden.

Kristalhelder water

Het behandelde water wordt in een reservoir opgeslagen of komt rechtstreeks uit het osmose systeem. Nadien wordt het opgeslagen water nog door een finale ‘geur- en smaak’ filter gestuurd om het beste resultaat te krijgen.

Geen onnodige waterverspilling

Tijdens het vullen van het reservoir, of wanneer er geen water wordt gevraagd, stopt de waterproductie automatisch door de controleklep.

Het systeem voorkomt onnodige waterverspilling en neemt de druk van het membraan weg. Dit verlengt bovendien de levensduur van het osmose systeem.
 

De keuze voor een osmose systeem wordt bepaald aan de hand van de waterkwaliteit en het waterverbruik. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste RO-installaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

RO-Installaties

Drinkwatersysteem

Om drinkwater te verkrijgen dat zo zuiver mogelijk is, kunt u kiezen voor het type RO375. Dit type werkt het met het principe van drinkwater installatie. Het drinkwatersysteem met filterelement is onder andere geschikt voor de bereiding van dranken en gerechten.

Uw eigen bron van kristalhelder water binnen handbereik

Opslagreservoir van 11,7 liter

Maximale productie van 115 liter in 24 uur

Filterelementen kunnen gemakkelijk worden vervangen, dankzij de filterhuizen met snelkoppeling

Water tussen 5° en 40°

U kunt bij elk type RO-installatie een brochure downloaden, waar u alle technische informatie kunt terugvinden. Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren.

bottom of page